Mala – wake me up –

De mala verhalen van mijn mala dragers gaan van mond tot mond.

Altijd doet een mala iets!

Zo heeft Danielle – een kei goede coach! – ook Ilse haar buurvouw met het mala enthousiasme aangestoken.

Wat is dat een mala?
Vroeg Ilse mij.

Ilse werkt in een ziekenhuis en is met mensen aan het ‘werk’ die de overgang maken van leven en dood, dus ja ook Ilse kent iets van energetische healing.

Dan, als er dan echt energie is die zonder woorden kan worden doorgegeven dan krijgt het mala maken ook een bijzonder verhaal.

Ons eerste gesprek was voor het nieuwe jaar en bespraken we een ‘totaal’ andere mala als deze die ik nu heb gemaakt voor Ilse.

Opeens is er tussen ons eerste, tweede, derde en jawel 4de – of zo iets – gesprek heel wat in beweging gekomen en dus moet de mala ook mee evolueren!

Zo kwam er een wenssteen bij kijken Morganiet, en kreeg ik de kans van Ilse om met deze prachtige steen te mogen werken voor haar mala – xxx

Dat is een uniek verhaal geworden, waarbij op een relatief korte tijd veel energetisch kan evolueren en de mala als verlenging kan dienen om een doel te behalen.

Ja, dat is een mala verhaal.

Als mala maker heb ik van deze mala mogen leren dat ik meer – fluïde – mag zijn in mijn leven, ja dat is ook een bijzonder inzicht voor mij als mala maker en als persoon!

Met dank aan Ilse voor deze mala beleving!

thanks a lot

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: