Het verhaal van Ka Sry

Mensen vragen me waar de naam vandaan komt.

Wel het is heel simpel, ik was in een helingsessie bij een fantastische vrouw – Hermine – in Retie.

Zij was het ook die een paar jaar geleden zei – jij hebt een bergkristal nodig! –

Nadien is mijn liefde voor stenen weer aangewakkerd, alleen wist ik nog niet goed wat ik er mee moest met mijn liefde voor edelstenen die ik al heel lang heb.

Toen ik in een hele belangrijke healing sessie was en me een vraag had gesteld – mogen mijn gidsen zich kenbaar maken – aan mij om bewuster te leren omgaan met mijn eigen spirituele krachten en wijsheden, was Hermine er als vertaler.

Ja hoor, het eerste landschap kwam door

met mijn eigen goed gekende gids KA.

KA kwam aan mijn linker schouder heel duidelijk aanwezig staan met de blijste blik ever.

KA is mijn gids die me als sjamaan me leert hoe de aarde een belangrijke rol in mijn leven speelt en de natuur een heel belangrijk deel in mijn leven is.

Even later ging Hermine bijna zingen – Esther! – zei ze er komt nog iemand door. Ja langs rechts kwam heel voorzichtig in het heldere licht van het noorderlicht met prachtig geluid en heel bedachtzaam in de kleuren van regenbogen in glas en ijs SRY naar ons toe.

Hermine zong een lied zonder woorden vanuit de buik van het ijs, het hart vol van kleur en schittering.

Ik herkende meteen mijn wijsheid van kleuren die ik al heel mijn leven gebruik als kind in mijn tekeningen, later in mijn kunstopleiding en nu in de wereld van edelstenen en chakra’s en mijn methodes en modellen.

SRY is mijn gids van de bijzondere stilte met fijnzinnigheid en mijn aurora van kleur en gevoel.

Toen we afscheid namen nu een jaar geleden ongeveer – winter 2020 – kreeg ik plots hun namen door.

Ik reed met de auto naar huis ging achter de pc zitten en ontwierp het logo in één en dezelfde flow van de sessie …

De paradijsvogel als verbinder van het hele geheel.

Een vogel natuurlijk!

Ik ben samen met mijn man – ik heb mijn man in de natuur als vogelkijker leren kennen 20 jaar geleden – zijn we vogelkijkers.

De paradijsvogel is mijn verbinder met mijn gidsen, mijn spirituele wereld en mijn aardse leven hier, NU.

Dàt is het verhaal van KA SRY

De cirkel is rond, of beter, de parel is aan het rollen…

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: