ik vertelde wat ik doe…

Ongeveer een uur geleden vertelde ik tegen iemand wat ik zoal allemaal deed.

ze vroegen – wat doe jij?

ik antwoorde dat ik veel bezig ben met mala’s maken en alles waarvoor een mala dient te onderzoeken en te bestuderen

Ik liet ze mijn bijzondere mala zien en nog ééntje die ik nu elke dag draag aan mijn linker pols.

ze zeiden bijna in koor – aha lange kettingen maken... 😃😜ja inderdaad zo ziet het eruit!

ik lachte en zei – ja zo iets ongeveer – ze keken op van mijn reactie en meteen het antwoord – is het dat dan niet?! 😏– nee – zei ik, en ik legde in het heel kort uit wat een mala is en waarom ik met edelstenen werk.- hoe weet je dat dan?! vroegen ze ja dat is een goede vraag!

lezen, beleven, herleven en weer opnieuw beleven…maar altijd heel bewust ermee bezig zijn…of !!!

het is misschien we zo dat het gewoon kennis is die ik heb meegekregen van vroeger en vroeger en vroeger…

maar dàt weet ik niet helemaal zeker, al is het wel duidelijker en duidelijker aan het worden.

& toch…

zo vertelde ik vorige vrijdag bij mijn healer dat ik sinds ik 3 dagen in windkracht 5 tot 8 ben gaan wandelen op het strand, dat ik – minder geaard was – dan 14 dagen voordien…

ze zei – dat je je daar bewust van bent !?

– ik zei JA zeker, het komt zeer waarschijnlijk ook door mijn nieuwe mala die ik voor mezelf heb gemaakt! 😏

ze keek verbaasd naar me en wachtte op mijn verhaal.

ik ging verder met – ja, het is ongeveer hetzelfde als een paar maanden geleden, toen maakte ik ook een mala – de parels op linkerhand gevoel gekozen – en die mala heb ik in het begin af gedaan, weer aan gedaan, weer even moeten laten liggen en weer aan gedaan weer af gedaan en toen IK klaar was kon ik heb niet meer missen.

toen ik uiteindelijk ging opzoeken welke stenen ik had gekozen bleken de stenen zeer goed aardend en genezend helder inzicht te geven, net wat ik nodig had, maar het duurde wel 3 maanden voor ik hem altijd kon dragen!

ze keek en ze zei – had je die bij toen je bij mij bent gekomen?! – ja idd 😘 toen had ik die aan!

net daarna heb ik hem doorgeknipt omdat die fase afgelopen was en ik weer verder moest…ik maakte op de zelfde manier als de bovenste mala en deze mala op foto 1

maar !!!

toen kwam er iets in mijn leven, heftigs en heel emotioneel waardoor ik zomaar vertrok naar zee en meteen in een paar dagen stevige wind terecht kwam – zandstralen – was er niks tegen, zulke krachtige wind op een prachtig strand met mooie gesprekken.

ik weet dat het weer me steeds weer beïnvloed en de maanstanden – nieuwe maan – geven me nu steeds meer invloed – maak daarbij het vele buiten zijn en wat meer ‘rust’ te hebben maakte dat ik meer en dichter bij mezelf kon zijn…

er gebeurde iets bijzonders…

tijdens het rijden naar ginder – ja auto rijden hé – voelde ik dat de mala mij geen aardende energie gaf, ik kreeg beelden over dat wat er ging gebeuren tijdens het naar ginder rijden…de eerste beelden zijn flitsen, maar het werden er meer en ik bleef er al eens bij stil staan – ze voelde als een hele heldere dagdroom – ik keek naar mijn mala voelde het onbewust maar geloofde het nog niet…

we kwamen aan ik in legde hem even weg, op een centrale plaats in het appartement aan zee.

ik keek ernaar, maar droeg hem niet.

ik nam hem vast, prulde wat met mijn nieuwe mala en sleurde hem mee als ik op blote voeten rondliep of aan mijn stoel zat te eten of te schrijven…ik nam hem ook mee als ik ging slapen naast mijn hoofdkussen – nee er niet onder – en toen begonnen de hele helderziende dromen – wouw – de parels die er in zaten die hadden mijn energie al van de aardse vorige mala dus die versterkte alleen maar de werking van de nieuwe parels die ik blind had gekozen.

de cyclus van heldere dromen begon een maand geleden… ik ben me heel bewust van mijn dromen door mijn trainingen in de Jungiaanse diepte psychologie, ik wist meteen – hola pola 😜😘– dat heeft zijn voor en zijn nadelen ! ! !

– maar nu met deze mala kreeg ik niet alleen hele heldere dromen, maar ook dagdromen en ik begon meer in te zetten tijdens het dromen en met mijn mala in mijn hand…ik heb antwoorden gekregen, hele heldere antwoorden en ook hele heldere beelden van daar waar …. puntje puntje puntje…

🤔

ik dacht het is toeval!- DEES IS NIET MOGELIJK 😳

weet je wat – dacht ik – laat ik het eens testen 🤔

– noot – dit is niet voor beginnelingen – je moet echt goed weten waar je mee bezig bent als je hiervan bewust bent – als je hiervan niet bewust bent kan je in een dissociatie – terecht komen!

ik testte mijn mala door hem te dragen deze keer en goed in mijn dagboek op te schrijven als ik iets voelde, zag en hoorde. ik schreef mijn dromen op en deed dit met de mala aan en onder mijn hoofdkussen als ik ‘sliep’ en zonder mijn mala te dragen maar wel ergens centraal te leggen en niet onder mijn hoofdkussen te leggen als ik sliep…mijn dagboek als toezichthouder

Noot – ja ik weet hoe je dat in je dagboek moet schrijven en welke reflectie je kan maken door in je dagboek altijd het zelfde protocol te beschrijven.

ik deed dit tot ik voelde dat – het genoeg was geweest – en me heel erg aangetrokken voelde door de ‘overgebleven’ parels van mijn eerdere aardse aardende mala die ik stuk had geknipt voor ik naar de zee vertrok.

op een avond moest ik gewoon beginnen aan mijn mala die ik nu draag.

ik begon met de parels die me weer in ‘evenwicht’ gingen brengen. het rare is, ik knoopte er 2 belletjes in in mijn allernieuwste mala en als hij klaar was heb ik hem niet meer af gedaan!

nu gebruik ik al even mijn allernieuwste mala en doe weer alles wat ik met de mala op de foto doe en schrijf net het zelfde op in mijn dagboek…

er is iets vreemds zei ik tegen mijn healer…

ik zei “ik heb voor mij een mala gemaakt die ik in mijn werk dat ik ga doen heel sterk ga gebruiken, die mala is mijn gids bij mijn toekomstig werk! MAAR ik ben er nu nog niet klaar voor!😳 zei ik tegen haar!

ze lachte en vroeg me waarom ik dat zei dat ik nog niet klaar was voor een mala die ik zelf heb gemaakt na een healing sessie van bij haar?! 🤔😳

ik vertelde dat het ongeveer 3 à 4 maanden duurt dan ik gewoon kan geraken aan mijn mala’s die ik voor mezelf maak, & dat ik zonder ik het wist weer zo ééntje heb gemaakt.

Nu zei ik is het voor me nog heel belangrijk dat ik heel goed weet hoe ik mezelf zeer goed moet aarde en vandaaruit heel stevig in mijn schoenen moet staan om in de toekomst in mijn nieuwe hogere energie te kunnen werken en op aarde te doen wat ik te doen heb.

MAAR zei ik – ik heb wel mogen zien wat dat werk juist is! en zelfs hoe ik het ga doen!

– ze keek me aan, we stonden voor haar poort van haar oprit. we lachte dat – het de tijd van het jaar was om in de hogere energie te ‘zitten’ – de lente en de herfst – bij wind – koude – en warmte – en dat ‘landen’ met inzichten en antwoorden soms wel moeilijk was –

…- ja dàt zijn de gesprekken die erbij horen, maar alleen maar onder gelijk gestemde zielen…🥰 en ja, we spraken af dat ik me nog intenser ging bezig houden met aarden – ik als boogschutter boogschutter 🤔😂😇😇– en dat dan de volgende fase wel mocht komen…en die gaat er komen!

ik heb me ingeschreven voor een training Tarot ik heb me ingeschreven om Nei therapeut te worden & ik ga de acces bars volgen bij Danielle!

en dat allemaal om deze cirkel rond te maken!

yes yes yes!🥰😍

dàt is dus wat een mala je kan laten zien, helemaal buiten je verstand om!

foto 1 is de befaamde mala, foto 3 en 4 mijn mala die ik nu elke dag draag, foto 2mijn hele aardende mala van het prille begin,

heb je vragen over deze blog?

stel ze gerust!

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: