Edelstenen opstellingen

ik kom juist van de revalidatie arts ziekenhuis in Mol.

beide voeten zijn nog niet genezen van de vallen 🤪

rechterkant is al 2.5jaar geleden en linker voet is bijna een jaar geleden.

na 9 maanden kiné kunnen we wel zeggen dat we serieus vooruit zijn gegaan, zowel de heup van het compenseren tijdens het stappen is goed genezen maar nog niet genezen als mijn linker enkel is goed genezen maar dus nu nog niet helemaal genezen.

het is ook maar 3 weken dat ik volledig pijnloos ben!😍🥰😘

energetisch en psychologisch is er heel veel werk verzet!

heel veel werk verzet!

ik weet dat ik voel dat en niet alleen in mijn lichaam, op veel vlakken ook in mijn energievelden die in mijn aura zich bevinden.er komt meer en meer licht en vreugde!

toch snak ik nog naar – open tijd – open ruimte en vrijheid – . mijn boogschutters kant komt net vandaag serieus in actie en gaat zelfs even de ‘punker’ uithangen bij de aanblik op de komende lange weken voor de vakantie….nog 4 weken !!!!

4 weken aan één sluitend school en verplichtingen.

dit is niet wat ik graag zag gebeuren, ik wil vrijheid en niets anders – de punker – is heel duidelijk! meteen realiseer ik me dat binnen in mij een meisje zit, een klein meisje dat zich eigenlijk heel graag weer gaat terug trekken onder haar dekentje in haar zelfgemaakt tentje van dekentjes. warm veilig en onzichtbaar…warm veilig en onzichtbaar!

warm veilig en onzichtbaar!

ohla wacht is efkes!😎

het is gek die twee die heel dikwijls mee gaan spelen als er een drempel overgestapt gaat worden.

een drempel van zichtbaarheid, van ja ook – kwetsbaarheid – de punker wil zijn harnas aandoen en gaan strijden voor vrijheid met liefst nog zijn langer corona kapsel in alle chakrakleuren omhoog gezet met eiwit en stevige stinkende gel

&

net daar achter een klein meisje dat zelf een tentje maakt een dekentje gaat halen een zacht kussen erbij neemt en het liefst in dat klein tentje ergens onzichtbaar in een hoekje wil wegkruipen in haar eigen wereldje…

het kind onder moeder vleugels, de punker in volle zoektocht naar zichzelf, de boogschutter half paard half man met boog, pijl gericht op de sterren en ik met beide enkels die nog in – genezing zijn –

ik stapte in de auto en dacht, dit gaat een ingewikkelde opstelling worden!

– de punker- het klein meisje- de zelfzorg verpleegster- de boogschutter hoe gaan we die laten communiceren met elkaar?

ik dacht aan de kleuren die ik voel- punker – alle kleuren 🤩– vooral grasgroen- het meisje – zacht geel en roos- boogschutter – vuur rood en heldere vlammen van geel en bruin- de verpleegster – wit

ik voelde na en dacht aan de elementen waarmee ik speelde- de punker – met de zwaard – lucht- het meisje – met de beker – water – boogschutter met de staaf – vuur – de verpleegster – met het pentagram – pentakel – aarde

de edelstenen die ik gewoon ga nemen bij;- de punker – regenboog obsidiaan- het meisje – cirtien- boogschutter – rode jaspis – carneool – verpleegster – regenboogmaansteen met de tarot kaart van de keizer vandaag…kijk dan heb je een opstelling om u tegen te zeggen!

en kijk, dan is het resultaat duidelijk!- mijn boogschutter is mijn basis- de punker mag wat meer communiceren maar hoeft niet alle ballen in de lucht te houden- het kleine meisje mag haar creativiteit en haar zon laten schijnen, het mag mooi geel blinkend zijn – mijn verpleegster mag alle kleuren helen met de innerlijke wijsheid van alle kleuren in alle zuiverheid, waarheid en eerlijkheid…

wie is de keizer in mezelf?

dàt is de vraag van de dag!

hahahahaha…

kijk dit is een sessie die je bij mij kan aanvragen bij een gebeurtenis zo een sessie duurt zeker een halve dag à een hele dag, maar dan heb je heel veel in je zak zitten waaruit je kan putten…

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful almost 10ner boy. Westie lover. Professionally I am NOW mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: