Mala’s spreken.

Gisteren ging deze mala naar zijn eigenaar.

De mala zelf had de eigenaar besteld…

Ja zo gaat dat soms.

Dàt is nooit toeval!

Trouwens toeval bestaat niet…Dàt is altijd universele energetische energie en akasha kronikonische overdracht.

De alles omvattende wijsheid kennen we allemaal!

ALLEMAAL

het is aan ons aardse leven om daar achter te komen.

Wel het is allemaal zeer simpel, ken je eigen symbolen taal! Maar eerlijk, toen ik deze mala aan het maken was – de laatste in de chakra reeks gaf ik mijn handen – bewust – over aan een gestuurde en pratende en ruikende energie, het werden meer energieën van mensen die hier dichtbij mij rondlopen en zeer dierbaar zijn in mijn hart en mensen die hier niet meer rondlopen en ik al mocht leren kennen!

Wel de mala heb ik zelf gemaakt maar ook niet…Dàt ben ik ook als mala maker, een vertaler van beeld, trilling en kleur. Dàt is deze mala ten top.

Hij heeft lang in mijn atelier gehangen, telkens weer vroeg ik hem dat wat ik nodig had. De tijd speelde een grote rol hierin, vooral de aardse tijd om de spirituele groei die snel gaat bij de personen te laten groeien en weer tot rust te laten komen, bij mij in beeld te brengen.

Gisteren was het volle maan, de mala sprak al een week tegen me, ik voelde dat de tijd rijp was. Ik ging hem brengen.

“Esther!Had je deze een week geleden gebracht was ik hier nog niet aan toe geweest”

Kijk dat is het verhaal van een mala.

Wanneer je bewust bent van je eigenste innerlijke wijsheid, je kan je eigen intuïtie goed inzetten en ik kén mijn mediamieke eigenheid zeer goed en weet ze ook gericht te gebruiken, dan krijg je zo een mala.

Deze mala heeft mij ook iets gebracht.

Ik mag mijn moeder, mijn moederlijke zorg en liefde ook voor mezelf gebruiken én inzetten.

&

Vooral, door deze mala ben ik aan het boeklet over mala’s begonnen!

Nu deze bij het gezin is waarvoor het gemaakt is is de start gegeven om de bal aan het rollen te brengen.

De volgende mala, met de zelfde parels is ook verkocht!

Vriendinnen die verbonden willen zijn door mijn mala’s, hoe schoon kan het leven zijn !!!!!

Dubbele chakra mala met scarabee @esthercuyvers
Basis en sacrale chakra mala met zelfde chakrareeksparels @esthercuyvers

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: