schrijven op vakantie – boeklet over mala’s

Middelkerke – Westende juli 2021

zomaar uit het ‘niets’ beginnen op te schrijven wat ik al weet over mala’s uit de losse pols.

deze foto is getrokken op het moment dat ik mijn eerste boek van mijn studie over de Grote Arcana tarot kaarten aan het afronden ben. – hier gaat het over de relatie met chakra’s, oude wijsheid vanuit het oude Egypte en daarbij dacht ik meteen aan mijn mala’s.

deze foto is getrokken op het klein terrasje achteraan ons eerste verdieping appartement vlak bij de zeedijk in Westende – Middelkerke- de zandkorel – in de zwaluwenstraat…

vlak erna ben ik naar de delhaize gegaan om het laatste schrijfschrift te kopen en erin te gaan schrijven over mala’s en alles wat er mee te maken heeft.

mijn man en zoon zeiden in koor, wat ben je allemaal aan het schrijven mama, je schrijft en blijft schrijven !!!

ja het is niet de eerste keer dat ik schrijf!

na 4 cursussen in de intuïtie en het mediamieke al te hebben geschreven weet ik al wel wat over hoe ik iets moet opschrijven.

wat wel leuk is, ik schrijf eerst met de hand gewoon wat er in me opkomt en laat dit even zo tot die fase af is en dan nog wat onderzoekswerk met boeken om het te fine tunen en dan de fouten er uit laten halen en dan zelf eerst uitgeven!

deze week rond ik de eerste fase van mijn studie over tarot ‘af’.

De Grote Arcana tarot kaarten zijn de eerste fase – en meteen ook de belangrijkste tarot kaarten, de kaarten noemen in vaktermen – de weg van de held -, waarin je als kaartlegger toch wel weer door een pittig proces bent gegaan van diepere lagen van je bewustwording, voor je werkelijk de kaarten kan lezen voor een andere.

Dàt omvat alles!

Nu ben ik toch al heel wat jaren (vanaf 2007) actief in de psychische gezondheid en educatie in praktijk en als ervaringsdeskundige en als – door ervaring leren in de Jungiaanse leer – psychologie van C.G Jung – , dat ik net deze fase – de tarot – echt een grote meerwaarde vind in mijn hele pakket.

Het vervolg dit jaar is de Kleine Arcana. Dit is het vervolg van – de weg van de held – . Deze reeks kaarten gaat je laten zien met welke middelen je de weg van de held kan aangenamer maken en met welke middelen je dit eventueel zou kunnen doen. In het kort gezegd.

Dat gaat allemaal in mijn boekletje over mala’s komen!

Maar niet in de vorm zoals ik het heb bestudeerd, maar wel aangeraakt omdat alles met elkaar verbonden is.

Een mala is een middel om je onbewust, bewuster te maken van uw eigen weg van de held, in schoonheid.

Tarot is een middel om werkelijk te zien wat uw weg van de held is NU en een advies voor de toekomst.

Innerlijk bewustZIJNs processen zijn altijd een middel om je eigen intuïtief vermogen te versterken.

Symbolen taal is de taal van de intuïtie.

Dàt alles ga je binnen x aantal maanden kunnen lezen in mijn boekletje over mala’s.

Wil je het schrijf proces volgen?

schrijf je dan in bij het icoontje op deze website – volgen – ze = wp – vragen wel je mailadres zodat je alle nieuws in je mailbox krijgt.

of je kan je ook volgen via mijn fb pagina https://www.facebook.com/KaSryMala

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: