3daagse komen er wel… maar nog even geduld…

Nee het is nog geen tijd om te delen, wel om te – verinnerlijken – ik voel dat ik mijn wil om te delen – is mijn richting bepalen naar buiten toe in 3daagse – niet kan combineren met de wens om te schrijven en te verinnerlijken.

nee dus, mala’s maken en schrijven is dus het enige dat ik ga doen…

ik mis wel voedingsinput – dàt wel – het komt weer allemaal – uit mezelf – onderzoek – lezen – kennis vergaren over mala’s, mantra’s en gebetsrituelen, de vingers en de symbolische betekenis van de vingers in het mala gebruik, de kleuren en de edelstenen en vooral de spirituele weg van de innerlijke mens naar 5D…

bijna niemand waarmee ik dit kan delen buiten enkele max 3 mensen waarmee ik deel per deel kan delen. Dankjewel Shivatje – dankjewel Peggy – …

mijn ding is niet organiseren van 3 daagse – maar wel ooit 3 daagse geven! – dàt wel!

nee geen workshops meer die tijden zijn voorbij – ik heb er heel veel gedaan voor jan en piet en maria en gusta – dat is ook voorbij!

nee als ik weer naar buiten kom – en mijn hart zegt dat het wel eens enkele maanden tot een jaar kan duren – dan ist voor een aantal dagen na elkaar en dit per seizoen, en verder niks buiten schrijven en online trainingen.

ondertussen is mijn mala boeklet geen boeklet meer, of wat had je gedacht 😇🤪 het is een boek aan het worden, maar hier ook – heel veel informatie is niet zo maar te vinden en het is – in mysterie scholen – wel te vinden dus jawel ook hier – studeren, beleven, inleven, verinnerlijken, praktiseren en les volgen in de niet zichtbare wereld…

spiritueel groeien is altijd een wereld waarin je in je zelf gaat keren. DIT LEER JE NOOIT IN GROEP of in een training!

hoe graag ik je ook dit ga delen, het is altijd een eigen weg!

ik voel ook dat als ik naar buiten kom weer als pionier naar buiten ga komen…hmmmmm…dat vraagt meteen dat ik heel veel kracht moet opdoen om dit werkt in de toekomst te kunnen vervolmaken.

dus…

ik ga veel aan zee zitten de komende tijden en veel – naar de kraanvogels – gaan …

dus…

hier geen trainingen!

alleen voor een heel klein publiek ga ik verder met de mala trajecten, dat wel!

mijn scholing omzetten in ervaring en zo groeien!

yes dàt is mijn reis!

dus…

op deze nieuwe maan van 4 november…

het begin van het einde

op naar de inwijding…

Oog van Horus – bron onbekend – Museum van Egyptische kunst Cairo –

zie vervolg van deze blog – op 6 november

Speciale dank aan blogger shivatje – en mijn vriendin Peggy Hermans die me zo goed helpen! Dankjewel!

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

3 gedachten over “3daagse komen er wel… maar nog even geduld…

  1. xxx
   Shivatje
   ik weet het!
   maar
   als jij niet over mala’s was begonnen in mijn ‘juiste’ tijd, dan had er nu toch iets heel anders op mijn schrijftafel gelegen volgens mij…
   Soms komen de dingen in de juiste tijd…
   waarvoor veel veel dankjewels xxx

   Namasté
   Esther

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: