het schrijven van een mala boeklet

ik heb net de verwarming opgezet in mijn atelier.

vandaag is het tijd om een halsmala te maken – is een korte mala – voor een vriendin.

  • de levensbloem mala

dus vandaag ga ik nog eens knopen, het is even geleden.

ik schrijf mijn mala boeklet dat ondertussen een boek aan het worden is…

het blijft maar komen de informatie en soms komt het ook gewoon – uit mijn hand – .

dan zit ik te schrijven en kijk ik gewoon wat mijn hand opschrijft.

een heerlijke gewaarwording!

ik heb net gezien – ik schrijf altijd de schrijfdatums in het begin van mijn atoma schrift – op dat ik er tussen de soep en de patatten en de vakanties door – 1 maand die om 1 schrift vol te schrijven.

iets minder dan 1 maand nota bene.

ik heb het eerste deel geschreven zoals ik aanvoel dat het ok is.

nu begin ik aan het tweede deel dat zich echt gaat toespitsen op het mala gebruik als begeleider van je eigen innerlijke scholingsweg….

ja echt waar!

het boek dat er ooit gaat komen is echt in twee delen geschreven

  • één deel hele algemene bruikbare informatie en veel tips in het mala gebruik
  • één deel een diepere invulling van het mala gebruik voor de professionele healer

ik kan het niet – alleen maar de basis van de basis schrijven over een mala.

het is echt een werelds gebeuren een mala – van uit de mala zelf – maar ook het gebruik ervan – en vooral – wat het met je doet!

ik lees veel ondertussen – veel healingsboeken – veel yoga boeken – veel inwijdingsboeken – veel aurahealingsboeken – veel tarot boeken – Isis – de heelmeesters – ik zit door de mala over HEEL DE WERELD op mijn schrijfstoel en in mijn leeszetel – ja idd ook de wc –

zelf merk ik dat ik snel groei, op vele vlakken – zeker op gebeid van zelfhealing! – wouw!

ik leer ook veel van de ambacht, het mala maken, het mediamieke werk als mala maker, het schrijversvak en dan vooral het – met de hand schrijven – en hoe het organisch ontstaat allemaal – ja zoals mijn dagboek schrijven en het schilderen van vroeger, dàt is helemaal terug!

het met ‘métier‘ werk.

ik ben toch in eerste instantie nog steeds – die kunstenaar – die heel graag voelt aan zijn materiaal – dat hij droge handen krijgt en scheurtjes van – onzacht en onglad papier – en dan toch de duurdere schriften moet kopen. die opzoek gaat naar de gepaste stilo en zich dan nog met het klimaat gaat bezig houden en kiest voor een stilo met navulstilorollers – voor wie het wil weten – ik schrijf met scheider slider rave – op glad atoma papier, handig die dingen – je kan er uithalen en weer insteken en zelf je atoma boek samenstellen, yes voor mij is dit heerlijk – in het paars natuurlijk! – knipoog –

maar vandaag, terwijl de kraanvogels massaal aan het trekken zijn over de Oostkantons – en ik niet naar ginds kan vertrekken – hmmm – vandaag ga ik voor mij een kraanvogel mala maken – om ze ‘op te roepen’ en de eren – en ga ik voor mijn vriendin een korte hals levensbloem mala maken.

en echt waar, ik heb voor de eerste keer in mijn leven een klankschalen meditatie gehad dinsdag, en moet je nu eens wat weten – ik heb bewust een paar lichaamsblokkades kunnen opheffen – tijdens deze meditatie!

  • eens je weet hoe het zelfhealen werkt dan is het een wonderRIJKEwereld

eigenlijk als ik eerlijk ben, ben ik mezelf aan het zuiveren, blokkades aan het opheffen en veel inzichten aan het krijgen.

ik ben mezelf aan het healen zoals ik dacht dat ik het nooit zou kunnen!

en ja ook eerlijk gezegd, het kost ook handen vol centen, maar dàt is het allemaal meer dan waard!

en

mag ik nog eens heel eerlijk zijn,

het gaat er toch nog van komen!

als ik deze hele reis heb afgerond – of beter als ik de juiste vorm van Yoga heb gevonden – dan ga ik samen met de zoon yoga volgen!

ja

  • Shivatje het gaat er toch van komen !!!!

en nu, op naar een paar blz lezen in een moeilijk maar heerlijk – innerlijk krakend – boek en dan gaan knopen!

en straks nog wat schrijven!

yes yes yes!

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

2 gedachten over “het schrijven van een mala boeklet

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: