De mala’s van dit jaar…

Vanaf 2018 – 2019 – in deze periode – is het allemaal begonnen.

Dit jaar is er veel gebeurd.

Ik heb mijn atelier in orde gemaakt en ben er gaan werken!

Lente 2021 – voor de eerste keer werken in mijn atelier.

Daarna heb ik wel wat aanvragen voor mala’s binnen gekregen.

Het verhaal van een mala is me zo gaan boeien dat ik erover ben beginnen te schrijven in de zomer van 2021

Het mala boeklet is een boek aan het worden…

het schrijven van mijn mala ‘boeklet’ dat een boek is aan het worden…

We hebben een training tarot achter de rug – de grote arcana – wat voor mij als mala maker me veel ‘rijper’ heeft gemaakt en er voor gezorgd heeft dàt ik aan het schrijven ging. Ik hakte ook nog andere knopen door onder, andere mijn aankomende training in Aura Soma die ik al meer dan 10 jaar wil gaan volgen en perfect te combineren is mijn mijn eigen geschreven methode en model – het EEF&B – model.

Alles krijgt de komende jaren meer vorm, rijpheid, diepte en zonlicht.

Wat het vervolg is is eigenlijk heel simpel, omdat een mala een ondersteuner is zowel op fysiek vlak als op mentaal vlak, raakt een mala je doorheen de tijd van dragen en gebruiken, net dààr waar je hem nodig hebt, in je gevoel, in de taal van je lichaam, meestal zonder woorden.

Die woorden zijn soms van belang om jezelf te laten groeien in je eigen #weg van de held .

Daarom heb ik ook kaarten ontwikkeld #de weg van de held om je woorden van kracht en dankbaarheid, schoonheid en creatie in je leven te brengen om jezelf te laten groeien en versterken.

Dàt gaat mijn eerste online reeks worden – Note to myself – is een eerste 7 delige online reeks die je volgend jaar kan volgen bij Ka Sry .

Het vervolg ligt ook al klaar – Ik blijf bij mezelf – reeks – om de kracht van je mala te verbinden met jezelf …

Wil je volgen dan kan dat via facebook –

https://www.facebook.com/KaSryMalamakerij

En nu voor jullie een liefdevol 2022 gewenst – het jaar van de geliefden –

Gepubliceerd door Esther Cuyvers

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful almost 10ner boy. Westie lover. Professionally I am NOW mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

4 gedachten over “De mala’s van dit jaar…

 1. Ik wens ook voor u en je warm gezin een prachtig liefdevol eindejaar.
  Dat gezondheid voorop staat in 22.
  Dat we nog veel woorden mogen delen. En dat jouw werk en mala’s hun weg vinden waar ze thuishoren.

  Aum Shanthi

  Geliked door 1 persoon

  1. Dankjewel shivatje.

   Voor u en uw gezin veel liefde en een behouden gezonde gezondheid.

   Het delen van de liefde voor de mala, die heb ik van jou gekregen, ik ga dat nooit vergeten! dat gaan we verder delen…

   Dankjewel voor de mooie woorden.

   Veel liefs
   Esther

   Namasté shivatje…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: