knopen van een nieuwe mala

mala op bestelling

ik ben sinds het ziekzijn – en ik ben nog niet genezen – weer aan het knopen.

het is heerlijk!

ook al had ik gisteren een mala pech dag

ik twijfelde

ik gleed weg

ik brak een parel op het allerlaatste en daarmee ook mijn knoopdraad

ik begon opnieuw en telde verkeerd

ja jongens soms is het klungelen, dan begint alles in een leuk ritme en eindig je in het breken van een parel en trek je de knoopdraad aan flarden door het breken van een parel – nog nooit meegemaakt trouwens…

nu schijnt de zon in mijn atelier

ik ga in de zon zitten knopen!

op naar een verhaal van levensadem en goudsteentjes…

een fijne dag gewenst voor jullie!

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Eén opmerking over 'knopen van een nieuwe mala'

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: