over chakra’s, aura’s, en kleuren …

Ik ben een boekje aan het schrijven – het vervolg op al mijn boekjes – voor kinderen en tieners – over chakra’s – aura’s – aura soma – en persoonlijkheid – talent – en goddelijke zielskracht (KA & BA)

Weet je wat zo boeiend is aan mijn EEF&B boekjes en model is dat je in 1 oogopslag kan zien waarover het gaat.

1 blik en je weet het!

alles aangestuurd op beelden vanuit je onderbuik en celgeheugen.

dàt kén ik – die taal is mijn taal!
snel heel snel en to the point –

zo heb ik ook een karakterprofiel ontworpen, ik kan met je heel snel – echt snel – met vragen en beelden – met u – door te spelen met kleuren en beelden – uitmaken waar je sterktes liggen en waar je tegen aanloopt OP ELK LEVENSVLAK!

dàt
dàt is de insteek in mijn boekje voor kinderen en tieners, maar volgens mij is het ook een boek aan het worden voor volwassenen, want eerlijk – wat weet jij van kleuren?

Hoe wijs ben jij in uw innerlijke kleurenkracht?

(c) Esther Cuyvers Praktijk E en life inspiriti

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: