Wat is voelen?

overthinking is onderfeeling

het slaat meestal in als een bom bij vele beginnende ‘healers’ die techniekjes aflopen en methodes uitvoeren in hun ‘healers’ rol.

je voelt meteen of de healer en of coach en of therapeut met zijn verstand denkt dat hij/zij voelt of werkelijk voelt waarmee hij/zij bezig is!

voelen, echt voelen is een levenswijze en kan je alleen maar leren door zelf te gaan voelen en blijven doorgaan om te voelen vanuit de womb niet van een training of een andere cursus en nog ééntje …

het is door je levenservaringen te doorgronden en te doorvoelen en te door ploeteren – doorheen de modder van de aarde van je lotusbloem wortels – in de schaduwkant – met je zintuigen – dàt je gaat mogen voelen!

voor het eerst voelen hoe het werkelijk met je gaat vanuit je womb en he ziel is een eigenaardige waarneming die zeer authentiek is…

het voelen vanuit het bekken en de womb is nooit met je verstand geacteerd!

dàt vanuit het verstand meestal ‘wel’ omdat dit met zeer veel emoties en veel beladenheid omgeven is…

ja emoties horen bij voelen in eerste instantie, maar echt voelen raakt je in elke vezel van je lijf en heel vaak gaan daar andere ‘intensere’ emoties bij komen die niet altijd zichtbaar impulsief worden geuit, maar steeds door het lichaam eerst worden aangegeven!

dàt is de eerste stap naar een goed ontwikkelde intuïtieve gevoelswereld die meteen uit de bron van uw eigen wijsheid kan putten.

meestal gebeurd dat in stilte en zijn er geen woorden voor.

wanneer je gevoelens krijgt die niet door je denken zijn gestuurd dan sla je alle oordelen, vooroordelen en schuld en boete over en ga je woorden gebruiken die vanuit de womb komen, vanuit de beeldende bron waar jij nog woorden aan moet geven om ze te vertalen!

en dààrom is voelen vanuit de womb zo moeilijk, omdat ze niet te vertalen zijn in woorden –

wel in beelden en in kleuren!

dus…

hierin komen trainingen aan in het najaar zie op mijn website – https://kasrymalamakerij.com/

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

3 gedachten over “Wat is voelen?

  1. de angst – heel zeker! – ongelofelijk hé…

   Het is zo helend om door je voelen te gaan en te durven te doorvoelen om naar een ander level in je leven te kunnen doorgroeien…

   Dankjewel shivatje xxx

   Namasté
   Elma…

   Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: