Wat heb jij met engelen?

wanneer je een beetje je je begeeft op de spirituele weg dan krijg je vroeg of laat te maken met Engelen.

ikzelf heb een enorme verbinding met de natuur, altijd gehad van kleins af, niet met verschillende wezens maar wel met energie en de zintuigelijke waarnemingen in de vrijheid van de natuurbeleving.

ik had niet echt iets met engelen, nu weet ik dat iedereen een beschermengel heeft, en ik weet al van kleins af dat er ‘iets’ is, bij mijn auto ongeval nu bijna 23 jaar geleden heb ik mijn beschermengel mogen zien *** en sinds een 10 jaar ook wie mijn zielengidsen zijn, en toch ik heb niet echt een band met engelen, wel met mijn gidsen en mijn meesters maar niet echt met engelen als mijn gidsen.

maar

zoals jullie ook wel weten, wat niet is kan altijd komen.

al blijf ik een heel realistisch meisje, ik ga altijd eerst na waar mijn zielengidsen zijn en weet dat er ergens wel een engel is die mee gaat ondersteunen, dàt wel, maar daar ga ik niet meteen contact mee zoeken in eerste plaats in channel en droom werk.

meer nog ik ga heel realistisch om met het engelen rijk dat met ons ons al eeuwen in onzichtbaarheid leeft.

het realisme dat het leven in de ogen moet gekeken worden om verder door te kunnen groeien in levenskunst met een grote K is echt heel vaak in de spiegel kijken die je elke dag voor je hebt als je door je haren gaat.

de engelen zijn fantastisch, als jij maar aan jezelf werkt in dat wat onzichtbaar is.

trouwens eerlijk – Lorna Byrne – heeft fantastische boeken geschreven over engelen en ja het is een wereld waarin mensen leven, laten leven en be-leven, altijd met de kracht van de natuur en het universum.

geen sprookjes, ook niet in het wonderlijke engelenrijk!

maar kijk, telkens kom ik engelen tegen als alchemist – hahahaha…

ja nu ook weer bij de Aura Soma kleuren. De engelen en de meesters kleuren, ik trok ze uit mijn kast, afwisselend de afgelopen week.

gisteren nog een bekrachtiging door aura soma van een helende healers sessie bij mijn healer Hermine in het woordelijke Retie.

  • even kort schetsen, ongeveer 10 dagen geleden doe ik een verkeerde beweging met mijn hals en blijkbaar blokkeer ik een zenuw en krijg ik meteen verkrampingen in mijn linker hand waardoor ik mijn vingers niet meer kan strekken.
  • ik sla deze keer niet in paniek, ik ga na waar het door komt en zie verschillende patronen – zowel karma – als – zelf ingevulde oordelen – als een ingebakken overtuiging van ‘wie denk je wel dat je bent dat je kan werken met dat waarvan je geen opleiding hebt …’ – steenhard voor mezelf door opvoeding en karma & de afgelopen maanden zo erg hard tot in de kern moeten voelen en opkomen voor mijn eigen waarde, en kennis en kunde, dat ik er jawel sacraal moeilijkheden van kreeg jawel ter hoogte van idd de keel en het hart…
  • ik voel, ik ga naar Amersfoort – dankjewel Rose! – rij 2 uur heen en kan tijdens het rijden tegen 100km in het uur zoveel loslaten! ik heb een wonderlijke ontmoeting en heb bij de terugreis een koffer vol met kleuren. 4 uur healing, 4 uur loslaten,4 uur vlot gereden zonder file over de snelweg in een land waar ik toch graag wil wonen…
  • in die 4 uur heb ik mezelf geactiveerd in mijn zelfhelend vermogen, bewust!
  • daarna deden de edelstenen en de kleuren hun werk, zodanig dat ik nu geen beklemming meer heb maar wel nog een ontsteking, en daarvoor ga ik volgende week naar de osteopaat.

gisteren dus zat ik bij Hermine,

ik zei, niemand gaat het geloven dat ik mezelf voor een deel al heb kunnen ‘genezen’…

ik weet ook hoe het komt dat ik op 2 dagen voor ik mijn aura soma collectie mag gaan halen bij Rose ineens helemaal ‘brak’…

het is een patroon! en ik somde op welke patronen er mee speelde…

ja

zei Hermine, alleen door bewustwording kan je het aanraken en healen, en dan volgt de genezing…

zo ist!

ik ben nog in revalidatie en zwanger van de toekomst die heel helder en duidelijk is, daar is geen twijfel over mogelijk!

na die sessie kwam ik thuis, ik ging voor mijn aura soma kast staan en trok – the guardian angel – nummer B44 bij Aura soma.

Aura Soma (R) Ka Sry atelier sessie na een healing gekregen op 26/04/2022.

ja wanneer woorden net op die plaats komen waar de revalidatie werkelijk over gaat krijgt het een booster van hier tot in het oneindige…

het toeval wil – ik weet het, er is geen toeval – dat vorige vrijdag armbanden naar de eigenaar gingen en dat ik terwijl Danielle hier was ik de – stenen van de vorige armband – spontaan aan een engel ging hangen die al even op mijn werktafel lag en zei, hier je krijgt een kadotje!

op dat moment wist ik het, hier ga ik iets mee doen, met de engel en de aangepaste edelstenen!

omdat ik niet kon knopen de afgelopen dagen ging ik eens – iets testen – en dus maakte ik zaterdag en zondag 4 engelen roepers – zomaar, wel een serieus geprul met draad dat zo glad is dat hij telkens wegsprong in het begin…

maar goed, ik had plots sinds zondag 4 engelen roepers in mijn atelier hangen, naar mijn zin en ze deden wel iets met mij omdat ik vrijdag nog zei tegen Danielle – eigenlijk heb ik niet echt iets met enegelen! – ja ik weet het Peggy ik zeg het al even, ik weet het – hartje hartje – xxx.

maar gisteren kon ik er niet meer naast, B44 zei tegen mij namelijk veel;

Aura Soma – Ka Sry mala makerij – Fles B44 – fotobron boek Self-Discovery through Color

en dus maakt ik er een engelen roeper op – mijn kers op mijn taart –

Engelen roeper Ka Sry (c) gemaakt op fles B44 Aura Soma Collectie Ka Sry – @ Rose xxx

met een originele Tibetaanse bel aan…

als reminder

voor dat wat is NU en wat komt…

Dàt is wat een engelen roeper doet, en dàt is helemaal nieuw in mijn wereld van vandaag.

Ka Sry atelier met westie Angel en mijn engelen roepers… (c) Esther Cuyvers

mijn engeltje bij mijn engelen…

Trouwens mijn engelen roepers zijn te koop, zie instagram voor meer info – https://www.instagram.com/p/Cc0uIB7oNui/

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

2 gedachten over “Wat heb jij met engelen?

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: