herinneringsmala

ergens onderweg …

vorige week vrijdag was een bijzondere dag, een dag met een blijvend gouden randje!

ik schreef er een persoonlijke blog over op mijn blog pagina https://elmarosewood.com/2022/05/15/vrijdag-de-13de-in-gerendal/

healers gold vanuit de natuur was het…

en dàt is mijn 5de persoonlijke mala geworden.

mijn 2de herinneringsmala.

en wat een sterke mala, alweer!

vorige week zaterdag in alle vroegte begonnen met knopen – ja toch ondanks de schouderblessure – de sfeer is zo belangrijk in het mala belevingsmoment dat je heb gekregen en dat mag niet zomaar ‘vervliegen’ …

zaterdag morgen ontstond er opnieuw magie

het proces van mijn persoonlijke mala’s kunnen niet meer zonder de Aura Soma flesjes en de tarot kaarten.

voor je flesjes gaan staan en er 4 uitkiezen in een soort van meditatieve verbinding is voor mij nog steeds een bijzonder gevoel van – echtheid – zijnskracht – vanuit de diepte…

de flesjes opnemen en de tarot kaarten er bij halen.

langzaam de affirmaties en de intenties lezen en de tarot kaarten tot je toe laten komen, alweer Lady Portia – Anubis – het wegen van de pluim en het ‘hart’ – !

ik schreef alles op – op een eigen gemaakte kaart – ontspanning –

de kaarten, de kleuren, de geur beginnen de rode draad te creëren om de mala te ondersteunen.

ik neem mijn edelstenen parels en ik begin…

hondskruid – de Pyramide orchidee – wild in het Gerendal NL mala (c) Ka Sry mala makerij @esthercuyvers

ik kies voor een prachtige 4kanten zonnensteen hanger die ik voor mij een paar weken geleden heb gekocht bij mijn edelstenen winkeltje.

zonnesteen! – voor mij de steen van de bronkracht in mezelf – maar ook de steen om me zachtjes vol van liefde het licht te laten schijnen op net de schaduwkant…

overmorgen is het volle maan eclips – ja idd – dàt dus!

Lady Portia – zwaarden 6 – zwaarden = lucht – doorknippen – succes – harmonie –

harmonie!

&

crown of hope of expectation crowned with its own desire (Waite)

(c) Ka Sry mala makerij – herinneringsmala @esthercuyvers

alles valt als een puzzelstuk in elkaar – in mijn hoofd – ah ja idd –

in mijn gevoel krijg ik een intens vredig allesomvattende rustgevend – ja idd ik die het schrijft – gevoel van

DIT IST!

dit klopt zo juist !!!

een wonderRIJKe mala die alweer zo sterk is, ik dat ik hem nog niet een hele dag kàn dragen, ik voel hem zeer goed aan, maar ze geeft haar ‘geheimen’ nog niet prijs!

het straffe aan heel dit verhaal is dat ik vrijdag op zaterdag nacht en de nacht van zondag op maandag – de maansverduistering – waar ik trouwens zomaar op het juiste moment voor wakker ben geworden – naturel – 3 nachten lang gedroomd heb over net dat dat ik nog mag verwerken en het ook heb verwerkt op 3 dagen tijd.

nog straffer is dat de ontstekingen in mijn linker voet, knie, heup en schouder er bijna niet meer zijn…

en nog straffer is – ik kreeg een intense verkoudheid – waar ik in ging voelen en ik voelde dat het niet – om die uitzuivering ging –

kijk…

niets is toeval!

wanneer jij de zielen op je pad – je diamantjes van het universum – tegen mag komen dan gaat je energie veranderen, en gaat er een ongezien proces aan de gang die je gaat zuiveren, die je in staat stelt om echt te gaan verwerken – ja ook op karma vlak – en die je ziel versterkt in bronkracht energie…

en daarom geeft mijn herinneringsmala – healers gold – orchidee – Gerendal – vrijdag 13 mei – me zijn geheimen niet prijs, dat zal ik zelf gaan ondervinden door ze te koesteren als een wilde orchidee…

(c) Ka Sry @esthercuyvers Gerendal wilde orchideëntuin NL

voor degene die een deeltje met me mee op reis willen gaan – ik heb in de zomer een reeks dagworkshops – zie bij activiteiten op deze pagina.

Namasté

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: