Beltane het vuur van de lente en nieuwe mala’s

ik heb afgelopen donderdag 3 mala’s verknipt …

1tje was van het dragen zo fragiel geworden dat ik hem opnieuw moest maken – mijn chakra mala –

1tje heb ik niet gedragen – ik draag liever tassel mala’s – blijkbaar…

1tje was al eens door gebruik gebroken en heb ik in de andere geknoopt…

hier is hun reis

ik heb voor elke mala een kaart getrokken – deze keer uit het deck – The wild unknown van Kim Krans – the lovers – en dan uit het deck van Petra Stam Creëren vanuit de bron- Licht – – fantastische lichtkaarten zijn het…

gisteren heb ik ze opgeladen met Hilma af Klint – https://www.vrt.be/vrtnws/nl/2023/02/16/jarenlang-verborgen-en-nu-te-zien-in-brussel-maak-kennis-met-de/

en morgen maak ik een Beltane mala, yes yes

zie bloglink van mijn blogvriend.

Gepubliceerd door Elma Rosewood

Elma Rosewood 1973 is a life descriptor about self-awareness and spirituality Writers name Esther Cuyvers "In a world of magnets and miracles Forever and ever" - Pink Floyd Married, mom of a beautiful 10ner boy. Westie lover. Professionally I am mala maker at Ka Sry and tarot legger, writer and walker....

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: