De inzicht makerij

Omdat: kracht een motor is die zuurstof geeft aan de lach van het leven!

Werken metKABAenMER dàt is wat ik heb ontworpen en geschreven voor kinderen. MAARwat voor kinderen geschreven is – mijn boek – de kleurenvogel – is ook geschikt voor volwassenen! Gisteren had ik de tweede sessie met een pracht vrouw – waarmee ik werkte met de KA – van levenskracht – Levenskracht. Verder bouwen op watMeer lezen over “Omdat: kracht een motor is die zuurstof geeft aan de lach van het leven!”

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

de inzicht makerij
De inzicht makerij

Over de inzicht makerij kan ik als zaakvoeder van de inzicht makerij 1 ding vertellen en dàt is:

alles en iedereen is verbonden met elkaar!

Ka Sry mala makerij & Praktijk E onze eclectische therapeutische praktijk is verbonden met ons model EEF&B model.

Alles onder 1 naam

De inzicht makerij.

Meld je aan voor mijn blog

Ontvang nieuwe berichten rechtstreeks in je inbox.

%d bloggers liken dit: