De inzicht makerij

Trouwen!

Waaraan denk je als je gaat trouwen?– wit– ringen– rozen– rood– bruid– bruidegommekes– eten– roos– feest– muziek– een bruidsboeket voor jou! en wat nog?https://lnkd.in/g6vPqigi laat het me weten alleen zo kan ik ons trouwfeest goed voorbereiden! een datum hebben we al 23/24/25 september in De beiaard in Mol Postel. thema van ons trouwfeest is ART&MYSELF!&jullieMeer lezen over “Trouwen!”

Omdat: kracht een motor is die zuurstof geeft aan de lach van het leven!

Werken metKABAenMER dàt is wat ik heb ontworpen en geschreven voor kinderen. MAARwat voor kinderen geschreven is – mijn boek – de kleurenvogel – is ook geschikt voor volwassenen! Gisteren had ik de tweede sessie met een pracht vrouw – waarmee ik werkte met de KA – van levenskracht – Levenskracht. Verder bouwen op watMeer lezen over “Omdat: kracht een motor is die zuurstof geeft aan de lach van het leven!”

de reis in RETURN

mijn reis naar buiten is begonnen! nieuwe maan vandaag 13.30en wouw! Dit keer een krachtige vernieuwing en een sterke intentie! deze week– EEF&B – de weg van de Heldin & de weg van Horus komen binnen– een healing bij een wonder vrouw– een gesprek met een uitgeverij– een gesprek met een copywriter en marketing vrouw–Meer lezen over “de reis in RETURN”

zinvolness

De zin van het leven is om zin te geven aan het leven. CG Jung DIT IS WAT IK DOE & HOE IK IN HE LEVEN STA!

Laden…

Er is iets fout gegaan. Vernieuw de pagina en/of probeer het opnieuw.

de inzicht makerij
De inzicht makerij

Over de inzicht makerij kan ik als zaakvoeder van de inzicht makerij 1 ding vertellen en dàt is:

alles en iedereen is verbonden met elkaar!

Ka Sry mala makerij & Praktijk E onze eclectische therapeutische praktijk is verbonden met ons model EEF&B model.

Alles onder 1 naam

De inzicht makerij.

Meld je aan voor mijn blog

Ontvang nieuwe berichten rechtstreeks in je inbox.

%d bloggers liken dit: