De klanten van Ka Sry

Ilse sterven en rouwbegeleider ziekenhuis Antwerpen.

Ilse heeft haar mala vanaf januari 2021 en ze vertelde me dit;

“Ik heb heel veel deugd en steun en groei met mijn mala..

Ka Sry heeft een hart voor haar dragers daarom deel ik hun professionele linken en haar verhalen.

Professionele linken

Als eerste geef ik graag de linken mee van de dragers die professioneel bezig zijn in de coaching en hun mala’s – die Ka Sry – gemaakt hebben daarvoor ook gebruiken.

https://www.daniellecoaching.be/

Danielle en haar dochter en haar man gebruiken mijn mala’s, armbanden

De link naar Peter als coach https://www.verrykt.com/

Nog een coach die mijn mala gebruikt is http://www.sandrakleipas.com/

Door Danielle heb ik Sandra ook mogen ontmoeten – ik volgde die al langer – en heb ik een heel uniek proces mogen meemaken…

Heel waardevol proces die me sterker heeft gemaakt in mijn werk als mala maker en healer…

Door Sandra heb ik Nienke leren kennen virtueel en heb zo een goede klik met haar gemaakt dat we hier ook een inspirerend proces door maakte met haar mala en de divinatie bij haar mala.

Levenskunstenaars

Mijn vriendin Ann Verbruggen vanuit ‘de natuur en de boswachterij’ heeft ook een mala van mij maar vooral veel armbanden & ze geeft al haar goeie vriendinnen armbanden op maat cadeau, Wat een feestje elke keer! – ze zorgt ook goed voor de mala maker met hele lekkere pralines van You en Me https://www.facebook.com/youandmechocolate.be/ dit is altijd een waar feest tijdens het mala maken!

Ik dank ook vele andere vrouwen die een mala dragen van mij, want ja ook al weet je niet meteen wat die – lange ketting – allemaal kan en hoe je ze moet gebruiken, het is altijd met liefde geregen.

Ik heb mala’s gemaakt voor mijn healer en mede vertaler Hermine Van Bylen – lieve schat enorm bedankt want bij een sessie bij u is de naam KA SRY ontstaan. – hartje hartje hartje –

Ka Sry voor mijn eigen hulpverleners

Nu vandaag ga ik aan een reeks beginnen om voor te stellen in een coachpraktijk van https://www.dewegnaara.be/ waar ik zelf naartoe ga om mezelf te laten coachen.

En natuurlijk één van mijn eerste klanten voor een op maat gemaakte mala en armbanden en een hele bijzondere blijvende ontmoeting – en dat is een hele eer voor mij als healer en vertaler in de divinatie dat ik vertaler mag zijn van een dierbare spirit voor hem maar ook voor mij – is mijn vriend/coach/therapeut die ik al 8 jaar met regelmaat bezoek voor de diepte psychologie waar ik aan verknocht ben geraakt door hem heb ik mijn ware talent leren kennen en nu ten volle kan gebruiken.

Sander Videler https://www.sandervideler.com/praktijk/

Met veel dank aan mijn vriendin Peggy die ook een mala van me draagt en van haar gebruik ik de tekeningen die ze maakt.

Mala’s maken voor vriendinnen is een heel bijzonder proces, zo het ik voor mijn dierbare vriendinnen Peggy Hermans https://infinitumpeggyhermans.com/ een hele bijzondere mala gemaakt die het meest creatieve naar boven haalt.


Ik draag de mala veel bij me en ben er geregeld mee aan het spelen. Het voelt heel fijn om het dichtbij te hebben. Vorige week in een coachingonline deed hij heel mooi werk doordat ik er elke keer nieuwe figuurtjes mee maakte zodra er in het proces weer een stap mogelijk was . Het was een hele krachtige coaching. ! 

Nienke Binkhorst


Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

%d bloggers liken dit: