Diensten

Life inspiriti methodieken en modellen

De wereld van Ka Sry is er ééntje van zelfontdekking en zelfbewustwording. Dit doen we door emoties, zintuigen, associaties, beelden, schrijven, poppen, kleuren en edelstenen. Mala’s zijn een belangrijk onderdeel om jezelf beter te leren kennen. Ka Sry is een onderdeel van Life inspiriti, mijn coach en training bedrijfje.

Ka Sry diensten zijn

Mentor schap

Ons mentor schap is er ééntje van met u even mee reizen. Een mala reis is ook een beetje coaching. De mala is een middel om u te ondersteunen en te vergezellen op een reis in je leven. Als mentor maken we voor u het onzichtbare zichtbaar. Dit doen we door een gesprek te hebben voor, tijdens en na het mala proces.

Coaching

Wij coachen alleen in onze specialisatie zelfbewustwording en zelfkennis. Dit kan individueel, als koppel of als ouder. Met onze Life inspiriti methodieken en modellen trekken we naar een groter publiek en geven we trainingen in onze specialisaties.

Nazorg

Wij staan klaar om uw Ka Sry mala te herstellen en aan te passen. Dikwijls zijn edelstenen uitgewerkt en moeten vervangen worden. Dàt doen we ook door je mala zorgvuldig aan te passen. Onze dienst na verkoop is ook onze moederlijke zorgfunctie.


Wie zichzelf kent, kent zijn wereld.

Esther Cuyvers


Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

%d bloggers liken dit: