EEF&B – hét inzicht makerij – model ?!?!

2017 mijn testen in het voorjaar 2018 had ik ‘eindelijk’ mijn diagnose ASS. Samen met mijn zoon type Asperger in het autisme spectrum.

De reis van – daarnaartoe – kon in mijn ogen stoppen.

Was het maar! Die begon pas!

Ik ging opzoek naar goeie handvaten en kwam terecht in de meest klassieke tools die je maar kon inbeelden en die voor mij als Asperger en voor mijn zoon absoluut niet paste.

wij leven net OP door net geen structuur te hebben in ons dagelijks leven, nog erger van opgelegde structuur worden we zo ongelukkig!

dus dat was hem niet!

Wat wél nodig was was er in mijn ogen niet en daar begint een reis die nooit meer is gestopt.

Ik zocht als mama naar een methode om – iets te vertellen – zonder woorden, omdat de zoon niets meer kon vertellen na de school.

Er was alleen maar veel woede en onmacht.

Zelf keek ik ook eens diep in eigen boezem en ik merkte dat ik beter ging praten door beelden – nee niet verwisselen met beeld denkendheid – …

iets van Emoties onder woorden brengen koste me heel dikwijls ook veel Energie.

Maar hé, ik ben een volwassen vrouw en heb zoveel training gehad in zelfkennis en zelf reflectie hoe kan ik nu ik ook opvoeder ben mezelf trainen om Flexibel te leren omgaan met Emoties en mijn Energie om zelf als persoon te blijven staan in mijn leven met mijn talenten en met mijn creatieve Behendigheid?

Ik begon zelf kaarten te maken – je bent een topper – kaarten – omdat het krijgen van een diagnose ook mij even plat legde in mijn zelfvertrouwen…

Vanaf toen ben ik aan de inzicht en de uitzicht methode begonnen, een hele reeks van kleuter leeftijd tot volwassenen leeftijd – gericht op kinderen en volwassenen die anders denkend zijn…

Van daaruit is zeer organisch het vervolg ontstaan gewoon omdat ik mezelf moest healen om weer in het leven te gaan staan – om wie ik ben! – mijn ZELF – mijn eigenste bronkracht en innerlijke wijsheid weer naar de bovengrond brengen.

Vandaaruit is het EEF&B model gekomen dat een energetisch kantje heeft gekregen en dus nu op 5dimenties inspeelt.

Welkom in de EEF&B wereld

De kaarten

Spelen de hoofdrol zowel in de inzicht en uitzicht methode als in het EEF&B model.

De kaarten zijn de aangevers – de boodschappers en de richtingaanwijzers om meer inzicht te krijgen & het ook zo te communiceren!

De attributen

De Jungiaanse diepte psychologie speelt een belangrijke rol in heel EEF&B spel. De op maat gemaakte archetype popjes als de archetype beelden als de reis in alle lagen van bewustzijn werken door in alle attributen die we in het EEF&B spel gebruiken.

Natuurlijk ook de edelstenen en de Aura Soma kleuren werken mee in het geheel.

De boek(jes)

Voeg ‘dat’ de kaarten reeksen eens samen – zei mijn Jungiaanse mentor – en daar was het eerste boekje EEF&B met de paraplu – en dus zo gedaan!

De boekjes zijn dus een uitdieping en een samenbrengen van de verschillende stappen die in de kaarten thema’s zitten.

Nu op dit moment schrijf ik aan boekje nummer 5 – zonder het ankerboek meegerekend –

Het is de reis van Horus dat ik nu schrijf.

en ik weet er gaan nog veel boekjes volgen…

Wanneer je begint aan je EEF&B reis ontdek JIJ veel van jezelf.

Jij leert niet door een ander wie jij bent – dat kan trouwens nooit – jij leert door met de beelden en de kleuren te spelen net dàt wat je op dat moment hebt te ontdekken bij jezelf.

WAT UNIEK IS aan deze methode is dat ze volledig bestaat uit intuïtief kiezen vanuit eigen wijsheid.

Jij bent je eigen meester en dat gaan we versterken!

Wanneer je het EEF&B model gaat gebruiken in je praktijk HEB je niet alleen een GROTE PORTIE ZELFKENNIS IN 5D maar ook een diep doorzicht in het energetisch doorwerken van je werk op je kliënt.

Werken met energetische beelden, kleuren en diepte psychologische tools is een meerwaarde – voor elke leeftijd trouwens – voor u als begeleider als voor uw omgeving – met wie je werkt – als de omgeving van het kind voor je en de ouders…

EEF&B is een levensbeleving die levenskunst aanraakt …

%d bloggers liken dit: