Een mala proces gaat zo!

Het begin van een mala proces.

Alles begint met;

Ik wil ook een mala!

Stuur me een berichtje via mijn sociale media kanalen of stuur een sms via mijn nummer 032 (0)494/17.17.93

Ja ik wil!

een mala!

De intentie

Wanneer je weet wat een mala is – ik wil een mala – die ik kan gebruiken tijdens het mediteren. Of, ik wil een mooie mala als een cadeau voor mezelf die op mijn wensen en noden gemaakt is. Of, ik wil hem elke dag gebruiken om mijn meditatie te begeleiden. Of ik wil…. Die intentie dat is het begin!

Een bericht naar Ka Sry

Vanaf een bericht naar Ka Sry gaan we aan de slag.

Vanaf dan plannen we een afspraak in, we gaan ongeveer een uur met elkaar ‘praten’. Dan plannen we een concrete aanpak. Tijdens dat proces ga je van mij foto’s krijgen en het maken van uw mala kunnen volgen.

Service in het proces

Een mala proces gaat dus in stappen. 1 – na het bericht een gesprek, 2 – concrete afspraken, 3 – communicatie van het mala proces naar u, 4 – energetisch afstemmen vanaf het begin van het knopen – hoog sensitieve mensen voelen dit soms -, 5 – activeren van de edelstenen en het vertalen van het verhaal van de mala – hier kan je een channeling bij vragen als optie, hier beschrijf ik steen per steen in je mala wat de mala je wil vertellen. – 6 – inpakken met een ritueel – versturen.


Spiritueel gezien maken we een product waarmee je ‘je trilling’ spiritueel gaat verhogen. Dat doe je bewust. De mala is een leermeester, een voelmeester een krachtmeester bij uw groei proces.

Esther Cuyvers Ka Sry mala makerij


Plan vandaag nog een gratis adviesgesprek in.

%d bloggers liken dit: