herinneringsmala

ergens onderweg … vorige week vrijdag was een bijzondere dag, een dag met een blijvend gouden randje! ik schreef er een persoonlijke blog over op mijn blog pagina https://elmarosewood.com/2022/05/15/vrijdag-de-13de-in-gerendal/ healers gold vanuit de natuur was het… en dàt is mijn 5de persoonlijke mala geworden. mijn 2de herinneringsmala. en wat een sterke mala, alweer! vorige weekMeer lezen over “herinneringsmala”

Wat kunst doet …

September De maand met prachtig licht. ” het licht is zo mooi vandaag” zei mijn vriendin als we door de kathedraal van Reims liepen. Ja het licht was prachtig, ware magie eigenlijk. Of beter hoe licht je hart kan laten opschijnen en je ziel raakt dàt is wat er gebeurde in Reims gisteren … natuurlijk,Meer lezen over “Wat kunst doet …”

Wat is de zin van een mala?

Een mala is heel zinvol als het mala gebruik tot ‘je ziel’ ‘roept’… Esther Cuyvers mala maker bij Ka Sry Ja hoe kan je dat vertalen: het is een fluistering van je ziel en de bijhorende nieuwsgierigheid naar een mala. Het heeft eigenlijk niet meteen iets met ‘geloof’ te maken, nee het heeft alles teMeer lezen over “Wat is de zin van een mala?”

Mala’s spreken.

Gisteren ging deze mala naar zijn eigenaar. De mala zelf had de eigenaar besteld… Ja zo gaat dat soms. Dàt is nooit toeval! Trouwens toeval bestaat niet…Dàt is altijd universele energetische energie en akasha kronikonische overdracht. De alles omvattende wijsheid kennen we allemaal! ALLEMAAL het is aan ons aardse leven om daar achter te komen.Meer lezen over “Mala’s spreken.”