Wat is een mala?

Aura Soma Mala op maat – Zonnekracht

Mala makerij Ka Sry sinds 2017.

Wij maken hoog kwaliteitsvolle mala’s en andere meditatieve juwelen van edelstenen.

Wij knopen met de hand onze producten die we met veel respect voor de moederdraad en de tasselkleuren die we ook zelf samenstellen.

Bij ons is geen enkele mala het zelfde.

Wij staan voor exclusiviteit, zorgen heel bewust voor de gepaste energie bij het maken van een Ka Sry juweel.

We beschikken over een gezonde portie edelstenen kennis, intuïtieve kennis, holistische kennis en een doorgedreven kennis van mala’s en meditatieve juwelen.

Bij KA SRY hebben we ervaring in het coachen en channelen door middel van de edelstenen die we gebruiken.

Een mala is een gebedssnoer. Bij Ka Sry maken we een Boeddhistische gebedssnoeren van 108 parels.

108 parels.

Het is een heilig getal en heeft veel heilige betekenissen. 108 is in de numerologie 9. In een mala gebruiken we 100 gebeden – chanten – mantra’s -, de overige 8 zijn er om de vergeten gebeden door vergeten te tellen goed te maken.

De 8 worden dan gezien als offer aan ‘god’.

Het volledig rondgaan van een mala is een symbolische reis maken van – hemel naar aarde – . Wat wil zeggen dat je je spirituele reis – proces – gaat inzetten om van on bewustzijn of gewoon bewustzijn naar hoger bewustzijn te ‘reizen’.

Mala van edelstenen en zaden

Wij werken bij Ka Sry uitsluitend met edelstenen – halfedelstenen – hout en zaden parels. Elke parel heeft een bijzondere eigenschap en of betekenis. Het werken met edelstenen geeft extra kracht aan de betekenis van een mala. We knopen polsmala armbanden die gecombineerd worden met talismannen.

Het werken met edelstenen zorgt ervoor dat de drager een combinatie krijgt door de kracht van de edelstenen, de kleur van de chakra’s, de verbinding met lichaamspunten die ondersteuning en stimulatie kunnen gebruiken.

De zin van de edelstenen is sterk aanwezig in het verhaal van KA SRY. We werken zo op verschillende universele niveaus van het bewustzijn en het hoger bewust worden.

De focus van de mala

Het gebruik van de mala is belangrijk. Je schuift de mala tussen je duim en je ringvinger. Door deze beweging gebruik je je hele hand. In alle rust kan je de parels door je hand laten schuiven. Parel per parel spreek je een zijn uit – tot aan de terugkomparel – gaat verder met je verhaal tot de tassel – en opnieuw in herhaling tot de goeroe parel.

Zo focus je op je intenties.

Meer info zie verschillende linken in deze website

5 punten van ondersteuning bij een mala


Schitterende kleuren geven alleen hun kracht weer wanneer je kijkt met je hart en voelt met je ziel.

Esther Cuyvers – Ka Sry mala maker.


Plan vandaag nog een gratis mala adviesgesprek in.

dit kan via Skype, WhatsApp, Messenger en op 0032 (0)494/17.17.93.

%d bloggers liken dit: